Verbeter WikiKids vandaag nog!

Overleg gebruiker:Anton.Cottenier

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XI
  • Bewerkingen VI
  • Uploads II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Anton.Cottenier!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Anton.Cottenier, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Hey Broertje! Beginnen we aan Portaal:Schaken? Josse.Cottenier - Overleg (+) 22 jun 2013 07:47 (CEST)

Spelfout

Omdat je het graag wilt weten als je een spelfout maakt op je gebruikerspagina, het is geïnsteresseerd in plaats van geinsterreseerd. Face-wink.svg Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 22 jun 2013 09:38 (CEST)

Oké, ik zal het hem zeggen. Soms doen we het ook op mijn account dus is het waarschijnlijk dat ik tussen de geschiedenis van zijn GP sta. Josse.Cottenier - Overleg (+) 22 jun 2013 09:58 (CEST)

Leeftijd

Wat leuk dat je de broer bent van Josse.Cottenier! Wat is trouwens je leeftijd? Wikipedia W.png Sebastiaan Overleg 10 okt 2013 18:52 (CEST)

Spelfout

Ik zeg het maar even omdat je nu online bent: het is geïnteresseerd. ;) Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 13 apr 2014 09:17 (CEST)

Leuk.

Leuk, twee familieleden. Haha, wie is er ouder dan de ander? Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 16 mei 2015 15:00 (CEST)

Josse is 1 jaar 10 maanden en 3 dagen ouder al mij. Anton.Cottenier (overleg) 17 mei 2015 11:15 (CEST)

De dolle toren

Hoi Anton, zou ik je een vraag mogen stellen over je artikel over De dolle toren. Waarom heb je de tekst verwijderd? Is het fout of heb je geen zin meer om aan het artikel verder te werken? Ik ben gewoon even benieuwd, want ik snap het niet helemaal. Ik hoop dat je me het kan uitleggen. Bij voorbaat dank. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 15 jun 2015 14:53 (CEST)

Hoi Mike, ik ben Anton niet (wel zijn broer) en ik ben ook nog eens 2 dagen later, maar hij heeft mij uitgelegd dat hij er gewoon niet meer verder aan wou werken. Verder gaat het (volgens mij) over een niet encyclopedisch artikel, een onbekende Leuvense schaakclub waar echt niemand interesse voor heeft. Ik hoop dat het hiermee een beetje heb uitgelegd. Josse.Cottenier - Overleg (+) 17 jun 2015 18:48 (CEST)
A, bedankt voor de reactie. Ik zal het artikel verwijderen. Excuus voor het late antwoord. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 24 jun 2015 14:35 (CEST)

Spelfout ;)

Hey Anton, je zei op je gebruikerspagina dat we het moesten zeggen als er een spelfout zou staan in jouw gebruikerspagina. Het is geïnteresseerd ;). Grote Groetjes - PieterRegNuvola apps edu languages.svg 22 jul 2015 15:37 (CEST)

Je geschreven pagina

Beste Anton.Cottenier,

De pagina die je hebt aangemaakt, het betreft de pagina Boot (vaartuig), lijkt in een andere vorm al te bestaan. Josse heeft er een {{samenvoegen}} opgeplakt, maar m.i. is het niet noodzakelijk beide pagina's samen te voegen. Ik zal dan ook een verwijdering-sjabloontje op het artikel plaatsen.

Bedankt voor je aandacht en met hartelijke groet,  Gustaafff  (contact) 25 aug 2015 09:58 (CEST)

Bewerking op GP Josse.Cottenier

Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Anton.Cottenier!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een uur geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Anton.Cottenier, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Mag ik vragen waar deze bewerking op slaat? Je scheldt op een gebruikerspagina van iemand anders (waar je niet eens zonder toestemming op mag bewerken) en vervolgens draai je dit weer terug. Ik hoor graag reactie terug waarom je dit hebt gedaan. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 22 sep 2015 19:15 (CEST)

josse daagde me uit, ik was kwaad op hem en daarom wou ik hem straffen. Anton.Cottenier (overleg) 23 sep 2015 16:43 (CEST)
Dus als iets buiten WikiKids om gebeurd, scheldt je Josse hier maar uit? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 23 sep 2015 16:55 (CEST)
Ik val even binnen hier. Ik kan niet uit je opmerking halen dat je het nooit meer zal doen/spijt hebt (als ik dit verkeerd begrijp, kan je dit bericht voor de rest ook gewoon negeren), en laat ik daar eventjes duidelijk over zijn: wat jij en Josse buiten WikiKids om bespreken of doen doet er niet toe, maar op deze wiki moet je normaal doen en helaas lijk je dat niet te begrijpen. Ik geef je voor één keertje het voordeel van de twijfel, maar de volgende keer zal je er minder ongestraft vanaf komen. Southparkfan 23 sep 2015 17:03 (CEST)

Werk

Hey Anton, je hebt nog op verschillende pagina's een werksjabloon staan, ga je hier nog mee verder? Zoniet, dan verwijder ik het sjabloon van die pagina's. De pagina's waar nog een werksjabloon opstaat zijn Pijl en boog, Sojaboon, spoorweg, toetsen en lijst van goden en godinnen (hier heb je kort geleden nog aan gewerkt). Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 20 okt 2015 16:16 (CEST)

Foto van jezelf

Hoi Anton, ik heb helaas de foto 'Bestand:Anton voetbal.png moeten verwijderen. Op WikiKids vinden we dat niemand, op volwassenen (het bestuur en leraren), een foto van zichzelf op WikiKids mag hebben staan. Dit is ter bescherming van de privacy van onze gebruikers. Het internet heeft vele voordelen, denk maar aan internetshops, chatten en encyclopedieën, maar op het internet zitten helaas ook mensen met minder goede bedoelingen. Ik denk dat je er niet blij van wordt dat met de foto die je geüpload hebt je persoonlijke gegevens worden achterhaalt en deze misschien voor minder zonnige doeleinden gebruikt kunnen worden. Daarom heb ik de foto verwijderd en ik hoop dat je dit begrijpt. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 25 okt 2015 14:32 (CET)

Lijst van provincies in België

Hoi Anton, ik heb helaas de Lijst van provincies in Belgie moeten verwijderen. Dit artikel bestaat al, namelijk Provincies van België. Ik hoop dat je dit snapt. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 29 okt 2015 07:47 (CET)

Piramide (bouwwerk)

Hoi Anton, het artikel piramide (bouwwerk) bestaat al onder de naam piramide. Een piramide is inderdaad ook een wiskundig figuur, maar hier is nog geen artikel over. Ik zal vanmiddag even kijken of ik de artikelen samen kan voegen. Nader bericht volgt. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 13 nov 2015 08:27 (CET)

Excuus voor de late reactie. Jouw tekst staat nu op het artikel piramide (helemaal onderaan). Als je wilt, kun je op dat artikel verder werken. Veel succes! Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 15 nov 2015 18:21 (CET)

Werksjabloon op artikel

Hoi Anton, er staat nog een werksjabloon van je op het artikel Oud-Heverlee Leuven. Hier heb je voor het laatst op 23 juli 2015 aan gewerkt. Zou je hier verder aan willen werken of het sjabloon van het artikel afhalen? Bij voorbaat dank. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 15 nov 2015 18:18 (CET)

Het juist aanmaken van artikelen

Beste Anton.Cottenier,

Gisteren is er door moderator Stef1999 weer een artikel van jouw hand verwijderd. Het komt veel voor dat de artikelen die je maakt verwijderd worden, omdat ze allang bestaan. Dat is jammer want dan gaat er een hoop werk van je verloren.

Het is dus de bedoeling dat je geen artikelen meer aanmaakt die al bestaan. Om dat doel te bereiken moet je ervoor zorgen dat de paginanaam juist is. Hier enkele richtlijnen, waarmee je rekening moet houden bij het aanmaken van een artikel.

  • De paginanaam is altijd in enkelvoud. Het is dus niet "vissen", maar "vis". De laatste letters zijn weggehaald (zo dus: Vissen). Dit geld voor alle paginanamen. "Bedden" wordt "Bed" (Bedden) (voorbeeld) en "letters" wordt "letter" (letters). Zo voorkom je dat je pagina's dubbel aanmaakt.
  • Naast de paginanaam komt alleen een verduidelijking als dat nodig is. Bij "Vis" hoef je bijvoorbeeld niet te zetten "Vis (dier)". Want in principe weten we allemaal dat de "Vis" een dier is. Hetzelfde geldt voor "bed" (voorbeeld). Daar hoef je geen verduidelijking achter te zetten ("Bed (meubel)"), omdat we allemaal weten dat een "bed" en meubel is.
  • De verduidelijking volgt alleen als een woord een dubbele betekenis heeft. Dus bijvoorbeeld bij "bank". Dat kan een meubel zijn, maar ook een gebouw waar je geld naar toe brengt. Dan zet je daar dus achter "Bank (meubel)" (voorbeeld).

Anders maak je telkens dubbele artikelen aan en dat moeten we niet willen.

Ik hoop dat je dit begrijpt en dat je dit verder helpt.

Met vriendelijke groet,
 Gustaafff  (contact) 20 nov 2015 10:05 (CET)

Opletten met artikelen, ajb

Beste Anton.Cottenier,

Ik heb je pagina Landmacht (algemeen) op de verwijderlijst gezet. En dit heb ik gedaan omdat het artikel al bestaat. Wil je alsjeblieft even opletten of het artikel al bestaat, alvorens je het aanmaakt? Als je in de zoekrobot een trefwoord intikt en de zoekresultaten doorbladerd, kun je dat meestal al zien.

En nog iets - wil je ook oppassen bij paginabenaming. Je hebt nu een verduidelijking met "(algemeen)" achter de naam gezet. Wat algemeen? Wie is algemeen? Is de landmacht algemeen? Als je alleen "Landmacht" had ingetypt was dat al genoeg geweest!

Lees anders de punten hierboven nog even door.

Met vriendelijke groet,
 Gustaafff  (contact) 23 nov 2015 10:53 (CET)

Inmiddels heb ik dit artikel verwijderd. Ook heb ik het artikel Axioma verwijderd, want jij weet volgens mij heel goed dat je niet mag kopiëren van een andere website. Niet meer doen dus! – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 23 nov 2015 17:57 (CET)
Nu heb je weer een artikel gekopieerd van een website (artikel Keukenzout), deze heb ik ook verwijderd. Hierboven aan de pagina staat dan nu ook een {{brp}}. Als je nu nog een keer kopieert zal 1 dag ban + een {{ws}} volgen. Let hier dus op! – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 23 nov 2015 19:39 (CET)
Nu heb ik dit artikel ook op de verwijderlijst gezet. Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden (al weet ik dat niet zeker) dat dit artikel ook een kopie van een website is. Als dat niet zo is, voer ik wel de volgende redenen aan: 1) het is veel te ingewikkeld geschreven 2) de lay-out is niet in orde en 3) de opbouw van de tekst klopt niet. Met vriendelijke groet,  Gustaafff  (contact) 24 nov 2015 11:06 (CET)
En weer heb ik een artikel van jouw moeten verwijderd, dit is dus al de derde keer. Hierbij krijg je dan ook een blokkade voor 1 dag en een waarschuwing. Ga je overmorgen nou weer verder met kopiëren zal een langere blokkade volgen, want jij weet heel goed dat je niet mag kopiëren van website's (en ik krijg het idee dat je het bewust doet). – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 24 nov 2015 16:30 (CET)

Blokkade

Hallo Anton,

jij bent nu al héél vaak gewaarschuwd tegen het kopiëren van andere websites.

Toch blijf je kopiëren. Dat vind ik heel jammer. Je broer is zo'n goede gebruiker, maar jij blijft ons - de gebruikers en moderatoren - maar negeren. We zijn heus niet stom en als jij kopieert van een andere website, komen we daar hoe dan ook toch wel achter. Het heeft dus totaal géén nut om dit te doen.

Je bent nu geblokkeerd voor twee weken. Ga je nog een keer kopiëren, wordt dat een maand. Daarna wordt je voor altijd geblokkeerd.

Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 28 nov 2015 17:53 (CET)

Blokkade

Anton. Ik heb je nu voor een maand geblokkeerd, omdat je alweer gekopieerd hebt van een website, terwijl we je zo vaak hebben gezegd dat dit niet de bedoeling was en je hiervoor al twee keer bent geblokkeerd. Als je na deze blokkade nog een keer kopieert zal ik of een van mijn collega's je voor altijd moeten blokkeren.

Waarom kopieer je nou? Je leek eerst zo een goede gebruiker, waarom ga je dan kopiëren? :( Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 21 dec 2015 21:20 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Anton.Cottenier&oldid=668588"