Overleg gebruiker:80.126.102.56

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, 80.126.102.56!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Vlag Wat is een vlag? Een vlag is een rechthoekig stuk doek aan een stok of mast, dat wappert in de wind. Vlaggen bestaan al heel lang.Al in de pre-historie tekenden de mensen vlaggen op de rotsen of op dierenhuiden. Ook de Egyptenaren voerden vlaggen aan een soort speer mee. De Romeinen waren de eersten die oorlog voerden met een vlag(of vaandel) aan een stok. Vlaggen betekenen iets. Ze hebben tekens, net als op wapenschilden.Hier kun je dingen aan herkennen: een land,stad,familie,schip,enz. Iedere kleur heeft een betekenis. Een vlag vertelt vaak over de geschiedenis van een land. De vlag verbroedert: laat zien dat je bij elkaar hoort. daarom zijn mensen trots op hun landenvlag. er zijn verschillende uitvoeringen. Een vlag is meestal rechthoekig. Soms zijn ze vierkant of zelfs driehoekig. Een lange dunne vlag heet een wimpel.Vaak heeft een vlag gekleurde strepen of staan er sterren op. Er zijn ook vlaggen met andere tekens: een maan, een zon, kruizen of nog meer. Schepen kunnen onderling boodschappen naar elkaar geven.Dit doen ze met seinvlaggen. iedere vlag en ieder teken betekent iets. Dit begrijpt iedere zeeman.

vlag

Beste 80.126.102.56, Ik heb je artikel van je vlag in een aparte pagina gezet. kijk maar hier vlag wie ben jij? ik bedoel op welke school zit je? Veel plezier, DeMoor 13:59, 10 april 2006 (UTC)


Deze overlegpagina hoort bij een anonieme gebruiker die misschien geen loginnaam heeft, of deze niet gebruikt. We gebruiken daarom het IP-adres ter identificatie. Het kan echter zijn dat meerdere personen hetzelfde IP-adres gebruiken. Het kan daarom zijn dat je hier berichten ontvangt die niet voor jou bedoeld zijn. Mocht je dat willen voorkomen, dan kun je een gebruikersnaam aanvragen of je aanmelden.
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:80.126.102.56&oldid=2830"