Overleg gebruiker:5223vl

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIV
  • Bewerkingen III
  • Bevestigde gebruiker
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, 5223vl!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:5223vl, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

  1. 14 november 2010 17:57 (CET) Onbehoorlijk gedrag
    • Blok 1 maand
  2. 14 november 2010 17:57 (CET) Onbehoorlijk gedrag
    • Blok 3 maanden

wat heb ik gedaan dan ben al maanden niet meer op wikikids geweest - Deze reactie werd toegevoegd door 5223vl (overleg | bijdragen)


hallo ik weet niet wat ik heb gedaan en als ik iets heb gedaan sorry - Deze reactie werd toegevoegd door 5223vl (overleg | bijdragen)

Je weet toch zelf wel wat je doet? --Wouter15 overleg · (MOD). 14 januari 2011 16:03 (CET)
Pagina's leeghalen om vragen te stellen MAG NIET. :) apoo overleg · (MOD) 14 januari 2011 16:37 (CET)

wacht ik heb geen pagina's leeggehaald dat heeft mijn vriendin gedaan die weet dan blijkbaar mijn wachtwoord want ik heb een andere acount weet u nog want ik wou met een schone lei beginnnen - Deze reactie werd toegevoegd door 5223vl (overleg | bijdragen)

Als je een ander account hebt met een schone lei, gebruik die dan alsjeblieft en verander hier het wachtwoord van zodat niemand er meer op kan. :) apoo overleg · (MOD) 14 januari 2011 19:48 (CET)

gedaan en bedankt voor de tip - Deze reactie werd toegevoegd door 5223vl (overleg | bijdragen)


Hey! Als je andere kinderen dom vindt, dan moet je dat niet op Wikikids zetten hoor! Dat vind niemand leuk namelijk. :) apoo overleg · (MOD) 23 januari 2011 17:45 (CET)


heb ik niet gezegd echt niet - Deze reactie werd toegevoegd door 5223vl (overleg | bijdragen)

Of jij het gezegd hebt of niet maakt me niet uit. IEMAND was op jou account. Als dit nog een keer gebeurd krijg je gewoon een blok. Ik ben het helemaal zat nu, steeds maar dingen doen en zeggen dat je het niet was. Het is niet mijn probleem als iemand op jou account komt. Jou naam staat er bij, dan heb jij het gedaan en krijg jij de blok. Dit was de LAATSTE WAARSCHUWING. Volgende keer krijg je een blok van 1 JAAR. Hier staat trouwens dat jij het wél hebt gezegd :) apoo overleg · (MOD) 27 januari 2011 16:37 (CET)


beste apoo en andere medewerkers

het spijt me dat ik dom heb gezegd tegen een kind wilt u dan de waarschuwing weghalen alstjeblieft ik heb het begrepen maar zei het in mijn bozigheid het spijt me echt heel erg en had het ook zo niet bedoeld sorry nogmaals sorry had het nooit zo bedoeld - Deze reactie werd toegevoegd door 5223vl (overleg | bijdragen)

Ik wil de waarschuwing weghalen voor je, maar dan moet je me beloven dat je geen andere kinderen meer dom gaat noemen ok? Je had volgensmij een ander account gemaakt toch? Gebruik dat account maar volgende keer. Ik wil nu geen problemen meer hebben met jullie, WikiKids is om artikelen op te maken of aan te vullen niet om iets anders op te doen. Als je dit belooft te gaan doen haal ik de waarschuwing weg maar dan wil ik ook nooit meer last hebben van jullie. :) apoo overleg · (MOD) 28 januari 2011 22:55 (CET)

okee ik zal het beloven - Deze reactie werd toegevoegd door 5223vl (overleg | bijdragen)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:5223vl&oldid=173939"