Overleg Wikikids:Afbeeldingen plaatsen

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste,

Ik wil graag wat plaatjes bij de artikelen die ik heb gemaakt, maar ik heb geen flauw idee hoe ik dat moet doen. Ik heb al van alles geprobeerd, maar niets helpt & ook na het lezen van: Hulp bij meehelpen, weet ik niets!

Wie kan mij helpen??

Groetjes Margot95

Ik wil/kan wel helpen ;) Wat is juist je probleem? Greenday2 25 nov 2008 19:22 (CET)

Plaatje Sao tome en principe

hallo, ik heb een plaatje op internet gevonden en opgeslagen waarvan ik 100% zeker weet (met filter 'Çreative Commens' op Google Images gezocht) dat het Creative Commons is, mag ik die op wikikids zetten, en zo ja hoe?

Alvast bedankt.

Ja. Links in het menu kun je klikken op “Plaatje uploaden”. Lees alle tekst goed door en dan lukt het vanzelf! Groet, :) apoo overleg 22 dec 2019 17:35 (CET)

Bedankt voor de hulp, als je het wil controleren, het bestand heet Nature_ST_and_P.png

Omdat het plaatje van Commons komt kun je dit plaatje ook zonder het up te loaden het in je artikel gebruiken, daarom heb ik het plaatje verwijderd. Groetjes, Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 23 dec 2019 14:08 (CET)

Hoe kun je erachter komen welke licensie erop zit?

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_Wikikids:Afbeeldingen_plaatsen&oldid=749659"