Overleg:Wijk bij Duurstede

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wie voegt onderstaande teksten samen op deze pagina?

Jazz bij Duurstede is een bekend feest in Wijk bij Duurstede. Het wordt een keer per jaar gehouden op de eerste zaterdag van juni. Het is een feest voor jong en oud. Overdag kunnen de mensen genieten van de jazzmuziek, en zijn er in de stad kraanmpjes. 's Avonds kan je onder het genot van een drankje even bijkletsen. Veel gaan na het eind (01.00) naar een kroeg. Zoals bijvoorbeeld 't Hof, de Malle Molen, het Pakhuis, de veltpoort etc

Kleurrijk Wijk is een kleurrijkfestival met kleurrijke optredens en marktkramen. Er komen elk jaar verschillende cutluren bij elkaar, dit jaar proberen ze zo'n 45 nationaliteiten bij elkaar te brengen. Het feest wordt elkaar jaar in augsutus gehouden. Op het programma staan allemaal verschillende activiteit voor kinderen, met deze activiteiten komen ze in aanraking met verschillende nationaliteiten en culturen.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Wijk_bij_Duurstede&oldid=88987"