Overleg:Hoofdpagina

Uit Wikikids
⧼vector-jumptonavigation⧽ ⧼vector-jumptosearch⧽
Welkom op de overlegpagina van de Hoofdpagina
Stap6.gif

Welkom op de overlegpagina van de hoofdpagina! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen over de hoofdpagina. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de overlegpagina.


Klik hier om een vraag over de hoofdpagina te stellen!

Willekeurige pagina

Ik zou het leuk vinden om er een knop met ‘willekeurige pagina’, waardoor je op een willekeurige pagina uitkomt, zoals Wikipedia. Groeten, The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 3 nov 2020 18:13 (CET) zou mij ook leuk lijken! BIGsmileKlik hier om een vraag te stellen! 11 jan 2021 12:44 (CET)

Foutje

Er staat: Een portaal is een verzameling van artikelen die over hetzelfde onderwerp gaat. Moet volgens mij zijn: Een portaal is een verzameling van artikelen die over hetzelfde onderwerp gaan. Gaan slaat op artikelen. MVRGR. Hanssain (overleg) 5 okt 2021 15:50 (CEST)

CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 5 okt 2021 18:12 (CEST)

SEnzy

Mijn vraag is waarom die pagina misschien wordt verwijderd. Ik vind het eigenlijk heel leerzaam. Dus daarom: Waarom wordt die pagina verwijderd??

Zoals ik al aangaf in De Boomhut is deze pagina niet-encyclopedie. Met vriendelijke groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy (overleg) 16 jan 2023 13:50 (CET)

hoe kan je kleur maken dat heb ik namelijk ergens gelezen

(als het goed is heb ik dat glezen in de Boomhut)Jojokaas (overleg) 31 jan 2023 18:00 (CET)

voetbal

bij voetbal spelen twee teams tegen elkaar. elk team heeft elf spelers op het veld en op de bank. [maar er mogen ook meer dan elf op de bank] je hebt verschillende competities voor clubs heb je de Europa league, Champions league, Conference league, en de landstitel. en je speelt soms ook met je eigen land met allemaal spelers die ook daar vandaan komen. en je speelt de nations league [voor Europa] de euro cup [ook voor Europa]. maar je hebt ook voor buiten Europa american cup [voor noord en zuid Amerika] en de world cup voor elk land maar je moet natuurlijk wel kwalificeren. voor het toernooi zit je in een groep ook wel poule genoemd. in de poule zitten 5 landen [4 landen met jou eigen land] je speelt 8 wedstrijden thuis en uit. als je uit speelt heb je minder fans dan als je thuis speelt. maar als je in de poule 2de of 1ste bent ga je door en ben je gekwalificeerd als je 5de 4de of 3de bent ben je NIET gekwalificeerd. het land dat de wereldbeker wint is het beste voetballand van de wereld. brazilië heeft hem het vaakste gewonnen 5 keer intotaal

Deze informatie kan in de wikikids:Zandbak en niet hier Mvg Thijmen4🍐EindelijkWeerThuis 7 jul 2023 16:36 (CEST)

start knop

Hoofdpaginaknop linksboven

Zou het niet efficiënter zij als er een homepage knop zou zijn? Doge_homemade_memeMememing potato (overleg) memes zijn cool Doge_homemade_meme 5 feb 2024 14:35 (CET)

Icoontje links boven. Groempdebeer Vragen? Sur Fr:Vikidia 5 feb 2024 14:41 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Hoofdpagina&oldid=839373"