Gebruiker:Rots61/ZANDBAK

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Alle belangerijke pagina's op een rij.|Alle talen op een rij. 00000
Crystal Clear app kfm home.png

Gebruikers- pagina

Nuvola apps ksirc.png

Overleg

Nuvola apps kwrite.png

Zandbak

Nuvola apps email.png

Stuur een mailtje

Nuvola apps korganizer.png

Project

Wikikids-Ster.png

Sterren

Farm-Fresh flag france.png

Frans

Farm-Fresh flag italy.png

Italiaans

Farm-Fresh flag spain.png

Spaans

Farm-Fresh flag great britain.png

Engels

Farm-Fresh flag germany.png

Duits

https://wikikids.nl/Speciaal:Bestandenlijst/Danoinjesta uitpluizen

IDEE SJABOON PRATEN

Praten
Nuvola apps kopete.png
Hoi, Rots61

Hoi Rots61, het is niet de bedoeling om te praten over allerlei dingen op WikiKids die niks met WikiKids te maken hebben. Dat komt omdat WikiKids geen chatbox is of plek om gezellig met elkaar te kletsen. Daar heb je andere websites voor. WikiKids is een serieuze website waar je stukjes tekst kunt schrijven over een onderwerp dat je zelf mag kiezen. Op een overlegpagina kun je dan overleggen met andere gebruikers als je vragen hebt. Overlegpagina zijn dus niet bedoeld om te kletsen met elkaar. Er zijn op WikiKids ook geen andere pagina's waar dat wel mag. Als je wilt kletsen moet je naar een andere website. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om dit verder niet meer te doen.

Volgende actie: {{Praten-2}}


Let op!
Nuvola apps gaim.png
Let op, Rots61

We hebben al een keer gezegd je niet moet praten over allerlei dingen die niks met WikiKids te maken hebben. Dit komt omdat WikiKids geen chatbox is of plek om gezellig met elkaar te kletsen. Daar heb je andere websites voor. WikiKids is een serieuze website waar je stukjes tekst kunt schrijven over een onderwerp dat je zelf mag kiezen. Op een overlegpagina kun je dan overleggen met andere gebruikers als je vragen hebt. Overlegpagina zijn dus niet bedoeld om te kletsen met elkaar. Er zijn op WikiKids ook geen andere pagina's waar dat wel mag. Als je wilt kletsen moet je naar een andere website. Snap je iets niet? Stel dan een vraag op deze pagina! Wanneer je hierna nog een keer gaat kletsen dan zullen we je helaas voor 1 uur moeten blokkeren.

Volgende actie: {{Praten-3}} + 1 uur


Nu moet je even goed opletten Rots61!
Dialog-warning.svg
Let op, Rots61

Dit is de derde keer dat we het moeten zeggen! Het is niet de bedoeling om te praten over allerlei dingen op WikiKids die niks met WikiKids te maken hebben. Dat komt omdat WikiKids geen chatbox is of plek om gezellig met elkaar te kletsen. Daar heb je andere websites voor. WikiKids is een serieuze website waar je stukjes tekst kunt schrijven over een onderwerp dat je zelf mag kiezen. Op een overlegpagina kun je dan overleggen met andere gebruikers als je vragen hebt. Overlegpagina zijn dus niet bedoeld om te kletsen met elkaar. Er zijn op WikiKids ook geen andere pagina's waar dat wel mag. Als je wilt kletsen moet je naar een andere website.

Volgende actie: Verdubbelingsregel 1 dag, 3 dagen, enz.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Rots61/ZANDBAK&oldid=550949"