Gebruiker:Mike1023/Nederlandse gemeenten en stations

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken

Inleiding

Welkom op de onderhoudspagina voor gemeenten en stations in Nederland. Het is belangrijk als wiki om informatie up-to-date te houden. Omdat WikiKids veel artikelen heeft over stations en gemeenten is het te veel voor een gebruiker alleen om bij te houden. Daardoor wil ik de gemeenten en stations verdelen in gebieden. Elk gebied wordt door een gebruiker bijgehouden. Een gebied valt samen met een provincie. Elke gebruiker kan zich voor een of meerdere provincies "aanmelden".

Qua gemeenten houdt dit het volgende in:

  • De gebruiker onderhoudt de gemeentelijke wijzigingen (dus fusies, splitsingen en overgaven van plaatsen). Dit gebeurd jaarlijks op 1 januari.
  • Deze wijzigingen houden in dat de infoboxen, artikelen (+ lijst van gemeenten in die provincie), navigatiesjablonen en categorieën die met het onderwerp te maken hebben worden gewijzigd.

Qua stations houdt dit het volgende in:

  • De gebruiker onderhoudt de dienstregeling die op elk artikel te vinden is. Dit gebeurd jaarlijks begin december.
  • Deze wijzigingen houden in dat het kopje met dienstregeling wordt toegevoegd of veranderd wordt.

Verdeelgebieden

Elk deelgebied houdt zowel stations als gemeenten in. Zet je handtekening erachter als je kiest voor deze provincie. Het kiezen van meerdere provincies is mogelijk, maar er wordt wel verwacht dat dit bijgehouden wordt.

Daarnaast zijn er nog een aantal artikelen die een jaarlijkse check verdienen:

In de maand december krijg je een automatisch berichtje met link naar de gemeentelijke herindelingen in jouw provincie(s) en eventuele dienstregeling. I.v.m. de invoering van de dienstregeling op Wikipedia wordt dit in de kerstvakantie gedaan.

Bericht Rots61

Dag Rots, ik zie dat je je had opgegeven om de dienstregeling van de spoorwegstations in Flevoland bij te houden. Vandaag is de nieuwe dienstregeling ingegaan! Normaal haal ik altijd deze informatie van Wikipedia. Hier worden deze momenteel aangepast. Hier kun je momenteel zien hoe ver ze zijn. Op dit moment wordt is Flevoland nog niet geweest. Ik verwacht dat dit in de komende paar dagen gebeurd op Wikipedia; waarna je het kunt overnemen. Graag zou ik willen vragen of je dit in de komende paar weken (voor 31 december) wil doen. Het updaten van de dienstregeling in Flevoland duurt meestal een uurtje. Alvast bedankt, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 9 dec 2018 13:03 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Mike1023/Nederlandse_gemeenten_en_stations&oldid=535715"