Verbeter WikiKids vandaag nog!
Christmas ball icon.pngChristmas tree icon 1.png Wij wensen onze lezers fijne feestdagen. Christmas tree icon 1.pngChristmas bell icon.png
Stem nu opnieuw voor: de Gouden WikiKids Award 2022

Gebruiker:Groempdebeer/Opzet KidsTrofee

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Trophy1.png

Welkom op de pagina over KidsTrofeeën (deze naam is eventjes gekozen, kan nog anders worden)!

Wat zijn KidsTrofeeën?

KidsTrofeeën zijn prijzen die elk jaar worden uitgereikt aan gebruikers en projecten die zorgen voor een beter WikiKids. De WikiUilen van Wikipedia vormen de inspiratie. Er zijn 6 categorieën waarin een Trofee te winnen valt; 5 voor gebruikers en 1 voor een project.

NieuwelingTrofee

De NieuwelingTrofee is bedoeld voor mensen die in het jaar van uitreiking en in december van het jaar daarvoor nieuw zijn gekomen op WikiKids en die zich nuttig hebben gemaakt.

TyperTrofee

De TyperTrofee is voor mensen die veel goede artikelen en uitbreidingen schrijven.

PlaatjesTrofee

De PlaatjesTrofee is voor mensen die veel nuttige plaatjes uploaden op WikiKids.

CheckTrofee

De CheckTrofee is voor gebruikers die zich inzetten om de bestaande artikelen na te lopen op spelfouten, foute links, opmaak, enzovoort. Hierin verschilt het van de TyperTrofee, die voor mensen is die zich bezighouden met inhoudelijk werk.

SamenwerkingsTrofee

De SamenwerkingsTrofee is voor mensen die in het afgelopen jaar veel en/of goed hebben samengewerkt op WikiKids.

ProjectTrofee

De ProjectTrofee is bedoeld voor een project, dus niet voor een gebruiker. Projecten die WikiKids beter hebben gemaakt kunnen zo'n trofee winnen.

Nomineren

Voor elk jaar kan je mensen nomineren vanaf 1 tot 20 december (kan aangepast worden, maar dit klinkt leuk). Dat kan als je vóór 1 november (dus uiterlijk 31 oktober) van dat jaar geregistreerd staat op WikiKids en minimaal 500 bewerkingen hebt gedaan (kan ook aangepast worden).

Stemmen

Voor elk jaar kan je op de genomineerden stemmen van 21 tot 31 december (kan aangepast worden). Op 1 januari wordt de winnaar bekend gemaakt (kan aangepast worden). Stemmen kan als je vóór 1 december (dus uiterlijk 31 november) van dat jaar geregistreerd staat op WikiKids en minimaal 100 bewerkingen hebt gedaan (rarara... kan ook aangepast worden. Verrassing!).

Winnaars

Hieronder staat een tabel met winnaars per jaar en onderdeel.

Jaar\Onderdeel NieuwelingTrofee TyperTrofee PlaatjesTrofee CheckTrofee SamenwerkingsTrofee ProjectTrofee
KidsTrofee 2023 N.N.B. N.N.B. N.N.B. N.N.B. N.N.B. N.N.B.
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Groempdebeer/Opzet_KidsTrofee&oldid=755991"