Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Gebruiker:Gerarddummer/KidsPortaal

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Portaal:Kids/Kop Sjabloon:Portalen

Welkom

Welkom op het Kidsportaal. Je kunt op WikiKids informatie vinden maar zelf ook een artikel toevoegen. Je kunt meehelpen om van WikiKids de grootste internet-encyclopedie voor en door kinderen te maken. Wat vind je allemaal op dit portaal? Aan de linkerkant vind je handige informatie als je nog niet zo bekend bent op WikiKids. Aan de rechterkant vind je nog meer interessante informatie als je WikiKids al iets beter kent

Hoe vind ik informatie?

Op WikiKids kun je zoeken naar Artikelen maar ook naar Afbeeldingen. Als je een Artikel wilt zoeken gebruik je het zoekvenster. Afbeeldingen vind je in de Beeldbank.

Hoe leer ik werken met WikiKids?

Er zijn verschillende manieren om te leren werken met WikiKids:

Hoe kan ik meehelpen(1)?

Je kunt meehelpen door een artikel te schrijven. Hoe schrijf je een artikel? Er zijn verschillende manieren om een goed artikel te leren schrijven. Hier staan een aantal opties op een rijtje:

Als je WikiKids al beter kent.

Ken je WikiKids al een beetje? Dan moet je hier verder lezen. Want je kunt nog meer doen op WikiKids. Het belangrijkste blijft natuurlijk het zoeken en toevoegen van informatie.

Moderator worden

Een moderator is iemand die controleert of alles wel volgens de regels gaat. Op het ModeratorPortaal vind je precies wat je moet doen om een moderator te worden.

Alarmknop

Zie je iets dat niet door de beugel kan? Gebruik dan de Alarmknop. Een moderator zal dan zo snel mogelijk ingrijpen.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Gerarddummer/KidsPortaal&oldid=165070"