Help mee! Maak een account of meld je aan.
Farm-Fresh new.png   WikiKids heeft een nieuw uiterlijk gekregen! Aan de manier waarop je met WikiKids werkt hebben we niets veranderd.
Stem nu op: Musicalfilm

Gebruiker:Coolenleuk/Topotest2017

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
De Topotest 2017 gaat in ieder geval door! Je kan je gewoon nog aanmelden tot en met 30 augustus!

Welkom bij Topotest 2017, een test over topografie! In 2014 is hij voor het laatst gedaan en we vinden het zonde om die traditie weg te gooien. Je kan je inschrijven tot en met 20 augustus. Op 1 september is de test. Kan je niet? Dan kan de maker er voor kiezen om de test te verschuiven. Normaal was de test in de zomer maar dan gaan vaak mensen op vakantie, dus wordt hij in september gehouden. Je kan hem tot en met 3 september inleveren.

Prijs

Er is niet echt een prijs maar je krijgt wel de eer en je krijgt ook nog een ster.

Land van het jaar

Het land van het jaar is: Duitsland!

Meedoen

Er zijn eigenlijk geen voorwaarden om met de test mee te doen, behalve dat je als ingeschreven bent bij de test dat je die ook gaat doen. Je kan dan niet meer afwijken. Bij een deelname van minimaal 5 deelnemers gaat de test door. Anders gaat het niet door. Er is ook nog één regel, je mag niet van het internet afkijken en in boeken etc., dan wordt je gediskwalificeerd. Ik wens je veel plezier tijdens de test!

Deelnemers

  1. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD)
  2. Aarde Bobbyjohn10 Overleg?
  3. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 6 jul 2017 14:24 (CEST)
  4. Wouter15 overleg · (MOD). - Denk wel dat ik hier wat tijd voor kan hebben
  5. Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 8 jul 2017 11:19 (CEST)

Klassement

Op 4 september staat hier de uitslag.
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Coolenleuk/Topotest2017&oldid=497959"