Gebruiker:Catfan

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XI
  • Bewerkingen X
  • Uploads II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruikerHeart-beat.gif
Heart-beat.gif
Nuvola Wiki user.png Nuvola apps gaim.png Nuvola apps kmessedwords.png Nuvola apps knewsticker.png Crystal Clear app lphoto.png African film clapperboard.png Nuvola apps kwrite.png Nuvola apps bookcase.png Crystal package settings.png
Gebruiker Overleg Handtekening Portaal Fotoalbum Videos Artikels Bijdragen Zandbak

Mijn eigen Gebruikerspagina.Met deze mensen overleg ik vaak: apoo southparkfan en Beem

Die personen zijn ook hier aanwezig. (Beem overleg, Apoo, en Southparkfan).


Wikikids leren kennen

Ik had een tijd geleden een account op Wikipedia aangemaakt. Maar toen zeiden ze dat ik beter naar WikiKids kon gaan. Toen heb ik een kijkje op WikiKids genomen. Sinds toen werkte ik altijd op Wikikids.

Cucciolo gatto Bibo.jpg

Ik

Ik ben gek op katten. Daarom heb ik al best veel aanpassingen op kat gedaan. Altijd hou ik me op WikiKids wel weer met iets bezig. Verder ben ik negen jaar, en zit ik in groep vijf. Ik heb al een werkstuk over wolven gehouden, en nu ben ik met mijn 2e werkstuk over de tekenaar bezig. Ik zit nog niet lang op WikiKids, maar leuk vind ik het wel. Mijn bijdragen kan je hier zien. Ik wil heel graag moderator worden op WikiKids.


Geleerd

Toen ik voor de eerste keer op WikiKids kwam, wist ik er nog niet veel over. Nu nog steeds niet alles. Maar wel hoe je foto's moet uploaden, en hoe je een handtekening maakt. Ook heb ik geleerd hoe je dit maakt en van de hoofdstukken (==(titel)==). Ik heb soms ook wel een paar foutjes gemaakt. Ik had het laatst perongeluk tekst weggehaald, die ik niet weg moest halen. Verder probeer ik veel te bewerken, en dat het natuurlijk ook kan blijven staan...

Nuvola apps kolourpaint.png

Landen

Dit zijn alle landen waarin ik geweest ben:


Filmpje


Rod tigre.jpg

Teksten


NL
Deze gebruiker komt uit Nederland.
kleur
Deze gebruiker is gek op oranje, blauw en paars.
Dieren
Deze gebruiker is dol op katten
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Catfan&oldid=504210"