Gebruiker:BobbyJohnDB/GP

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hongkong
Flag of Belgium.svg
Deze gebruiker woont in Belgisch Limburg
Flag of the Netherlands.svg
Deze gebruiker is geboren in Nederland
Male.png
Deze gebruiker is een man

COC

Deze gebruiker speelt graag Clash of Clans en Clash Royale

PRX

Deze gebruiker gebruikt Proximus
Wikipedia-logo.png
7 jaar en 17 dagen actief met ruim 2800 bewerkingen
Zmobie.svg
Deze gebruiker is
16 jaar en 142 dagen
(5986 dagen)
Vlag van Nederland
Deze gebruiker houdt zich vooral bezig met biografieën van personen uit de geschiedenis van Aarde
Emblem-very-very-evil.svg
Deze gebruiker reageert soms bij grote dingen onbeschoft

Taalvaardigheid

Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal
en-3
This user is able to contribute with an advanced level of English.
fr-1
Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.

Zoeken op taalvaardigheid

Nuvola apps gaim.png Veldhoven vlag.svg Original Barnstar.png Toyblocks.JPG
Gebruikerspagina Overleg Sterren Kladblok

Wie is ik?
Ik ben Bobby John DB. Ook medelid op de Engelse Vikidia. Daar sta ik wel bekend als BobbyJohn7. Ik vind het jammer dat ze daar niet zo actief zijn als hier. Maar ja, ik ben Bobby John! Ben geboren in Nederland en woon in België. Ik was lid van Wikipedia. Maar dat liep helaas uit de hand en heb ik op 1 maart Wikipedia verlaten. Op 2 maart ben ik hier actief. En zo heb ik eind mei 2016 wel 2800 bewerkingen in 2,5 maanden. Al de 1000 en de 2500 gehaald. En nu op naar de 5000! Maar ik weet zeker dat dit gaat lukken, en als ik de 5000 gehaald heb dan moet ik nog even wandelen naar de 10 000. Ik zie het al voor me zitten nog heel veel werk, ik kan alleen niet met de auto die heb ik al gebruikt voor de 1000.
Wat doe ik hier?
Ik doe hier tenslotte bewerken. Bewerken is eigenlijk een doel op WikiKids. Alleen wel goed bewerken. Ik ben als een goede gebruiker gezien maar ik denk dat niet iedereen dat vind. Ik vind de moderatoren hier heel vriendelijk en heb al meer dan 50 artikelen. Als ik 1 moderator mocht kiezen koos ik Mike1023 die is het aardigste, sorry andere moderatoren. Ik ben ook begonnen met mijn eerste portaal, die gaat namelijk over mezelf en heet: BobbyJohnDB portaal. Het is namelijk een portaal over mij. Leuk he. Maar dit is geen echte portaal maar ik wou gewoon een portaal over mezelf, dagelijks mag je ook kijken want ik heb elke week een artikel van de week en een afbeelding van de week. Namelijk schrijf ik veel artikelen over België en Nederland. In korte samenvatting eigenlijk Geografie.
Maak ik goede bewerkingen?
Ja dat wel maar ik heb een broer en die maakt soms foute bewerkingen. Het ligt zo, als ik op het toilet zit of even kleren moet passen. Gaat hij op mijn computer en gaat hij foute bewerkingen aanmaken en dan krijg ik soms de schuld dat ik dat heb gedaan. Maar maak je geen zorgen dat komt altijd goed omdat ik het uitleg en mijn broer krijgt straf. Maar goede bewerkingen zijn meestal bij mijn eigen artikelen dat ik er net als ik gezegd heb meer dan 50. Bij sommige andere artikelen is dat ook. Ook ben ik op school heel goed in rekenen en taal en zwemmen..

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:BobbyJohnDB/GP&oldid=708627"