Boer zoekt vrouw

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit is een boerderij.

Boer zoekt Vrouw is een televisie op NPO 1 wordt uitgezonden en het wordt gepresenteerd door Yvonne Jaspers

Yvon Jaspers

. Het vijfde seizoen werd door 5 miljoen mensen bekeken. In totaal zijn er al 9 seizoenen uitgezonden. Het programma gaat over boeren die nog geen vrouw hebben en die dan een vrouw gaan zoeken. Een paar bekende boeren zijn: Boer Geert, Boer Richard en Boerin Bertie. Hoewel boerin Bertie een vrouw is deed ze toch mee aan het programma, alleen zij zocht een vrouw in plaats van een man, zij is dus lesbisch. Gelukkig voor boerin Bertie heeft zij haar grote liefde gevonden: Esther. In de Telegraaf werd in augustus 2016 bekend gemaakt dat Bertie en Esther nu samenwonen. Esther is daarvoor verhuisd naar Zeeland, samen met haar paarden.

Het programma is erg succesvol. Veel van de deelnemers zijn nu met iemand getrouwd. Er zijn ook al heel veel kinderen geboren bij de verschillende boeren. ook in 2016 komt er weer een seizoen. Nu over Nederlandse boeren die in het buitenland wonen. De nieuwe boeren van 2016 zijn voorgesteld. Er doen 5 boeren aan mee, namelijk David uit Roemenië, Olke uit Texas, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en Marc uit Zambia.

Accessories-text-editor.svg
Dit artikel is een beginnetje. Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om dit artikel aan te vullen.

Meer informatie over dit onderwerp vind je hier:
Tekst: WikipediaGoogle
Afbeeldingen: Wikimedia CommonsWikiKids Beeldbank
Clipjes: SchoolTV BeeldbankYouTube

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Boer_zoekt_vrouw&oldid=624781"