Bestand:Vlaams-limburg.png

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Vlaams-limburg.png(326 × 217 pixels, bestandsgrootte: 11 kB, MIME-type: image/png)
Naam

Vlaams-limburg.png

Beschrijving

Een wapen

Bron

Wikipedia

Volledige link

http://nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:Vlaams-limburg.png

Auteur

Cycn

Toestemming?

Ja

Licentie

PD


Deze afbeelding komt van Wikimedia Commons

De afbeelding komt van Wikimedia Commons. Dat is de verzamelplaats van alle vrije plaatjes van de Wikimedia-projecten. Ook Wikipedia behoort tot die projecten. Voor plaatjes van Commons geldt dat de licentie(s) van Commons gebruikt worden en dat de link naar het plaatje op Commons wordt vermeld.

De volgende licentie is van toepassing op deze afbeelding:

Publiek Domein icoon

Publiek domein

Dit bestand (afbeelding, tekening, geluidsfragment, video) is vrijgegeven in het publiek domein. Je mag het werk gebruiken, veranderen en verspreiden voor alle mogelijke doeleinden. Er zijn hier geen voorwaarden aan verbonden, tenzij dit volgens de geldende wet niet mogelijk is. In dit geval moet aan de voorwaarden in de wet worden voldaan.


Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie23 feb 2007 10:53Miniatuurafbeelding voor de versie van 23 feb 2007 om 10:53326 × 217 (11 kB)DeMoor (overleg | bijdragen)Dit is een bestand van Wikimedia Commons. Onderstaande beschrijving komt van de beschrijving van het bestand daar. Controleer het gebruik van dit bestand in andere Wikimediaprojecten. Nederlands: Vlag van de Belgische provincie Limburg English: Fla
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Bestand:Vlaams-limburg.png&oldid=213537"