Bestand:Swakopmund.jpg

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Swakopmund.jpg(800 × 520 pixels, bestandsgrootte: 92 kB, MIME-type: image/jpeg)

Beschrijving

Naam

Swakopmund.jpg

Beschrijving

Duitse koloniale bebouwing in Swakopmund, Namibië

Bron

Commons

Volledige link

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Swakopmund.jpeg

Auteur

Georgio

Toestemming?

Ja

Licentie

CC-BY-SA & GFDL


Licentie

Deze afbeelding komt van Wikimedia Commons

De afbeelding komt van Wikimedia Commons. Dat is de verzamelplaats van alle vrije plaatjes van de Wikimedia-projecten. Ook Wikipedia behoort tot die projecten. Voor plaatjes van Commons geldt dat de licentie(s) van Commons gebruikt worden en dat de link naar het plaatje op Commons wordt vermeld.

De volgende licenties zijn van toepassing op deze afbeelding:

GNU Free Documentation License logo

GNU-licentie voor vrije documentatie

Dit bestand is vrijgegeven onder de GNU-licentie voor vrije documentatie (GFDL licentietekst). Je mag het werk gebruiken, veranderen en verspreiden zolang je de auteur(s) vermeldt. Ook de licentietekst moet worden meegeleverd, via een url, licentiebestand of geprint. De nieuwe afbeelding moet onder dezelfde licentie worden vrijgegeven.

Creative Commons icoon
Creative Commons Naamsvermelding Gelijk Delen

CC-BY-SA 3.0

Dit bestand valt onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen licentie (klik op de link voor meer info). Je mag het werk gebruiken, veranderen en verspreiden zolang je de auteur vermeldt. De nieuwe afbeelding moet onder dezelfde, of een die 'compatible' is met deze licentie, worden vrijgegeven.

U mag zelf één van de licenties kiezen.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie18 jan 2014 19:37Miniatuurafbeelding voor de versie van 18 jan 2014 om 19:37800 × 520 (92 kB)Beem (overleg | bijdragen){{Afbeelding| |Wat staat er precies op de afbeelding?=Duitse koloniale bebouwing in Swakopmund, Namibië |Waar heb je de afbeelding vandaan?=Commons |Schrijf de complete link van de vindplaats op=http://commons.wikimedia.org/wiki/Fil
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Metadata

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Bestand:Swakopmund.jpg&oldid=301093"