Bestand:Kweepeer.jpg

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Kweepeer.jpg(800 × 600 pixels, bestandsgrootte: 117 kB, MIME-type: image/jpeg)
Naam

Kweepeer.jpg

Beschrijving

Een vrucht

Bron

WikiMedia Commons

Volledige link

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Quitte_am_Baum.jpg

Auteur

Conrad Nutschan

Toestemming?

Ja.

Licentie

zie onder


Deze afbeelding komt van Wikimedia Commons

De afbeelding komt van Wikimedia Commons. Dat is de verzamelplaats van alle vrije plaatjes van de Wikimedia-projecten. Ook Wikipedia behoort tot die projecten. Voor plaatjes van Commons geldt dat de licentie(s) van Commons gebruikt worden en dat de link naar het plaatje op Commons wordt vermeld.

De volgende licenties zijn van toepassing op deze afbeelding:

Creative Commons icoon
Creative Commons Naamsvermelding Gelijk Delen

CC-BY-SA 3.0

Dit bestand valt onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen licentie (klik op de link voor meer info). Je mag het werk gebruiken, veranderen en verspreiden zolang je de auteur vermeldt. De nieuwe afbeelding moet onder dezelfde, of een die 'compatible' is met deze licentie, worden vrijgegeven.

GNU Free Documentation License logo

GNU-licentie voor vrije documentatie

Dit bestand is vrijgegeven onder de GNU-licentie voor vrije documentatie (GFDL licentietekst). Je mag het werk gebruiken, veranderen en verspreiden zolang je de auteur(s) vermeldt. Ook de licentietekst moet worden meegeleverd, via een url, licentiebestand of geprint. De nieuwe afbeelding moet onder dezelfde licentie worden vrijgegeven.

U mag zelf één van de licenties kiezen.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie3 apr 2007 16:36Miniatuurafbeelding voor de versie van 3 apr 2007 om 16:36800 × 600 (117 kB)DeMoor (overleg | bijdragen)fruit vrucht voedsel eten Quitte_am_Baum.jpg‎ (800 × 600 pixels, bestandsgrootte: 117 KB, MIME-type: image/jpeg) afbeelding overgenomen van Duitstalige Wikipedia lemma Quitte Beschreibung: Quittenfrucht am Baum Quelle: selbst fotografiert am 07.10
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Het volgende bestand is identiek aan dit bestand (meer details):

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Bestand:Kweepeer.jpg&oldid=313784"