Help mee! Maak een account of meld je aan.
Farm-Fresh new.png   WikiKids heeft een nieuw uiterlijk gekregen! Aan de manier waarop je met WikiKids werkt hebben we niets veranderd.
Stem nu op: Musicalfilm

Bestand:Kiruna kerk.jpg

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Kiruna_kerk.jpg(800 × 532 pixels, bestandsgrootte: 93 kB, MIME-type: image/jpeg)

Samenvatting

Naam

Kiruna kerk.jpg

Beschrijving

Kerk in Kiruna, Zweden

Bron

Wikimedi Commons

Volledige link

http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Kiruna_church.jpg?uselang=nl

Auteur

http://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=User:Bermax&action=edit&redlink=1

Toestemming?

Ja

Licentie

Publiek Domein

Licentie:

Deze afbeelding komt van Wikimedia Commons

De afbeelding komt van Wikimedia Commons. Dat is de verzamelplaats van alle vrije plaatjes van de Wikimedia-projecten. Ook Wikipedia behoort tot die projecten. Voor plaatjes van Commons geldt dat de licentie(s) van Commons gebruikt worden en dat de link naar het plaatje op Commons wordt vermeld.

De volgende licentie is van toepassing op deze afbeelding:

Publiek Domein icoon

Publiek domein

De auteur van dit bestand (afbeelding, tekening, geluidsfragment, video) heeft het werk vrijgegeven in het publiek domein. Je mag het werk gebruiken, veranderen en verspreiden voor alle mogelijke doeleinden. Er zijn hier geen voorwaarden aan verbonden, tenzij dit volgens de geldende wet niet mogelijk is. In dit geval moet aan de voorwaarden in de wet worden voldaan.


Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie27 aug 2009 11:28Miniatuurafbeelding voor de versie van 27 aug 2009 om 11:28800 × 532 (93 kB)Suikerdruifje (overleg | bijdragen)== Samenvatting == {{Afbeelding |Wat staat er precies op de afbeelding?=Kerk in Kiruna, Zweden |Waar heb je de afbeelding vandaan?=Wikimedi Commons |Schrijf de complete link van de vindplaats op=http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Kiruna_churc
27 aug 2009 11:27Miniatuurafbeelding voor de versie van 27 aug 2009 om 11:27800 × 532 (93 kB)Suikerdruifje (overleg | bijdragen){{Afbeelding |Wat staat er precies op de afbeelding?=Kerk in Kiruna, Zweden |Waar heb je de afbeelding vandaan?=Wikimedi Commons |Schrijf de complete link van de vindplaats op=http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Kiruna_church.jpg?uselang=nl |W
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Bestand:Kiruna_kerk.jpg&oldid=109370"