Bestand:Flag of the Red Cross.svg

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Afbeelding in hogere resolutie(SVG-bestand, nominaal 900 × 600 pixels, bestandsgrootte: 244 bytes)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Het is eenvoudig om een kader rond deze afbeelding van een vlag te plaatsen
:
Flag of the Red Cross.svg
[[File:Flag of the Red Cross.svg|border|96px]]
Beschrijving
العربية: علم جمعية الصليب الأحمر.
Deutsch: Flagge des Roten Kreuzes
English: Flag of the Red Cross
Suomi: Punaisen Ristin lippu
Français : Drapeau de la Croix-Rouge
Italiano: Bandiera della Croce Rossa
Македонски: Знаме на Црвениот Крст
Rumantsch: Bandiera de la Crusch cotschna
Українська: Прапор Червоного Хреста
Datum
Bron Own work based on: Kruckenkreuz Ständestaat Österreich.svgKruckenkreuz Ständestaat Österreich.svg
Auteur Jon Harald Søby
SVG ontwikkeling
Notepad icon wide.svg
Deze vectorafbeelding is gemaakt met een teksteditor.
Insignia
Deze afbeelding toont een vlag, een wapen, een zegel of een ander officieel insigne. Voor het gebruik van dergelijke symbolen bestaan in veel landen wettelijke beperkingen. Deze beperkingen staan los van de auteursrechtelijke status.
IHL Symbol
Het gebruik van het afgebeelde symbool wordt geregeld door enkele internationale verdragen, in het bijzonder de Conventies van Den Haag (1899 en 1907), de Conventies van Genève (1949) en hun additionele protocollen van 1977 en 2005, evenals door de bijkomende zowel verdragsrechtelijke als gewoonterechtelijke voorschriften van het Internationaal Humanitair Recht. Misbruik van dit symbool is niet alleen verboden door deze verdragen, maar ook door de nationale rechtsregels van de ratificerende landen. Deze beperkingen staan bovendien los van de auteursrechtelijke status van de hier vertoonde afbeelding.
NOTE: There are different uses for these in the United States and outside it.

For the United States only

PD-icon.svg Dit bestand komt niet in aanmerking voor auteursrechtelijke bescherming, omdat het volledig uit algemeen beschikbare informatie bestaat en geen origineel auteurschap bevat; derhalve valt het bestand in het publieke domein.
Trademarked
Deze tekst of afbeelding bevat materiaal dat mogelijk beschermd wordt door het merkenrecht in één of meer rechtsgebieden. Zorg dat u hebt vastgesteld dat u de content volgens het voor u geldende recht kunt inzetten. U bent verantwoordelijk voor het eventueel inbreuk maken op een merk van iemand anders. Zie onze general disclaimer.

Deze banner zegt niets over de auteursrechten die van toepassing zijn. Een normale auteursrechten-tag is nodig. Zie Commons:Licensing voor meer informatie.

For the world outside of the United States

PD-icon.svg Dit bestand komt niet in aanmerking voor auteursrechtelijke bescherming, omdat het volledig uit algemeen beschikbare informatie bestaat en geen origineel auteurschap bevat; derhalve valt het bestand in het publieke domein.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie15 mrt 2013 00:19Miniatuurafbeelding voor de versie van 15 mrt 2013 om 00:19900 × 600 (244 bytes)Χcorrect dimensions according to http://w3.ifrc.org/publicat/Styleguide/RC-RC-RC-emblems-EN.pdf

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt:

Metadata

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/Bestand:Flag_of_the_Red_Cross.svg"