Help mee! Maak een account of meld je aan.
Farm-Fresh new.png   WikiKids heeft een nieuw uiterlijk gekregen! Aan de manier waarop je met WikiKids werkt hebben we niets veranderd.
Stem nu op: Musicalfilm

Bestand:Fidel Castro.jpg

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Fidel_Castro.jpg(372 × 283 pixels, bestandsgrootte: 42 kB, MIME-type: image/jpeg)

Beschrijving

Naam

Fidel Castro.jpg

Beschrijving

Fidel Castro van Cuba

Bron

Van internet

Volledige link

http://emsworth.files.wordpress.com/2008/07/fidel-castro.jpg

Auteur

een fotograaf

Toestemming?

ja

Licentie

publiek domein


Licentie

Deze afbeelding komt van Wikimedia Commons

De afbeelding komt van Wikimedia Commons. Dat is de verzamelplaats van alle vrije plaatjes van de Wikimedia-projecten. Ook Wikipedia behoort tot die projecten. Voor plaatjes van Commons geldt dat de licentie(s) van Commons gebruikt worden en dat de link naar het plaatje op Commons wordt vermeld.

De volgende licentie is van toepassing op deze afbeelding:

Publiek Domein icoon

Publiek domein

De auteur van dit bestand (afbeelding, tekening, geluidsfragment, video) heeft het werk vrijgegeven in het publiek domein. Je mag het werk gebruiken, veranderen en verspreiden voor alle mogelijke doeleinden. Er zijn hier geen voorwaarden aan verbonden, tenzij dit volgens de geldende wet niet mogelijk is. In dit geval moet aan de voorwaarden in de wet worden voldaan.


Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie20 dec 2009 13:22Miniatuurafbeelding voor de versie van 20 dec 2009 om 13:22372 × 283 (42 kB)FotoDude (overleg | bijdragen){{Afbeelding| |Wat staat er precies op de afbeelding?=Fidel Castro van Cuba |Waar heb je de afbeelding vandaan?=Van internet |Schrijf de complete link van de vindplaats op=http://emsworth.files.wordpress.com/2008/07/fidel-castro.jpg |Wie heeft de
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Dit bestand wordt op de volgende 6 pagina's gebruikt:

Metadata

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Bestand:Fidel_Castro.jpg&oldid=134719"