Help mee! Maak een account of meld je aan.
In februari staat WikiKids in het teken van Turkije! Doe jij ook mee?

Bestand:Denemarken map.gif

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Denemarken_map.gif(330 × 354 pixels, bestandsgrootte: 16 kB, MIME-type: image/gif)
Naam

Denemarken map.gif

Beschrijving

CIA Worldfactbook - kaart van Denemarken

Bron

CIA site

Volledige link

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/da.html

Auteur

CIA - US government

Toestemming?

publiek domein

Licentie

Geen; publiek domein


Publiek Domein icoon
United States seal

Publiek domein

Dit bestand (afbeelding, tekening, geluidsfragment, video) is vrijgegeven in het publiek domein, omdat het gemaakt is door een ambtenaar van de Amerikaanse federale overheid tijdens de uitoefening van zijn dienst. Volgens de United States Code, Titel 17, Hoofdstuk 1, Sectie 105 is dit bestand daarmee een werk van de Amerikaanse federale overheid en valt deze daarom in het Publiek Domein.

Je mag het werk gebruiken, veranderen en verspreiden voor alle mogelijke doeleinden. Er zijn hier geen voorwaarden aan verbonden, tenzij dit volgens de geldende wet niet mogelijk is. In dit geval moet aan de voorwaarden in de wet worden voldaan.

Nota bene: Het bovenstaande is alleen van toepassing op werken van de federale overheid of een van haar onderdelen, en niet op werken van een afzonderlijk(e) Staat, Territorium, Commonwealth, County, Gemeente, of enig andere bestuurlijke eenheid. Deze sjabloon is ook niet van toepassing op ontwerpen voor postzegels, door de United States Postal Service openbaar gemaakt sinds 1978. Zie Art. 206.02(b) van "Compendium II: Copyright Office Practices" (Engelstalig).

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie6 aug 2007 22:45Miniatuurafbeelding voor de versie van 6 aug 2007 om 22:45330 × 354 (16 kB)Henk K (overleg | bijdragen){{Afbeelding| |Wat staat er precies op de afbeelding?=CIA Worldfactbook - map of Denemarken |Waar heb je de afbeelding vandaan?=CIA site |Schrijf de complete link van de vindplaats op=https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/docs/r
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Bestand:Denemarken_map.gif&oldid=46738"