Help mee! Maak een account of meld je aan.
Stem nu opnieuw voor: de FINALE! van de Gouden WikiKids Award 2018

Bestand:Den Helder sateliet.jpg

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Den_Helder_sateliet.jpg(800 × 599 pixels, bestandsgrootte: 65 kB, MIME-type: image/jpeg)
Naam

Den Helder sateliet.jpg

Beschrijving

Een satellietfoto van Den Helder

Bron

NASA worldwind

Volledige link

Wikimedia Commons

Auteur

NASA

Toestemming?

Van Commons altijd

Licentie

Geen; publiek domein


Publiek Domein icoon
United States seal

Publiek domein

Dit bestand (afbeelding, tekening, geluidsfragment, video) is vrijgegeven in het publiek domein, omdat het gemaakt is door een ambtenaar van de Amerikaanse federale overheid tijdens de uitoefening van zijn dienst. Volgens de United States Code, Titel 17, Hoofdstuk 1, Sectie 105 is dit bestand daarmee een werk van de Amerikaanse federale overheid en valt deze daarom in het Publiek Domein.

Je mag het werk gebruiken, veranderen en verspreiden voor alle mogelijke doeleinden. Er zijn hier geen voorwaarden aan verbonden, tenzij dit volgens de geldende wet niet mogelijk is. In dit geval moet aan de voorwaarden in de wet worden voldaan.

Nota bene: Het bovenstaande is alleen van toepassing op werken van de federale overheid of een van haar onderdelen, en niet op werken van een afzonderlijk(e) Staat, Territorium, Commonwealth, County, Gemeente, of enig andere bestuurlijke eenheid. Deze sjabloon is ook niet van toepassing op ontwerpen voor postzegels, door de United States Postal Service openbaar gemaakt sinds 1978. Zie Art. 206.02(b) van "Compendium II: Copyright Office Practices" (Engelstalig).

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie31 jul 2007 18:06Miniatuurafbeelding voor de versie van 31 jul 2007 om 18:06800 × 599 (65 kB)Henk K (overleg | bijdragen)
30 jul 2007 20:34Miniatuurafbeelding voor de versie van 30 jul 2007 om 20:34120 × 90 (3 kB)Henk K (overleg | bijdragen){{Afbeelding| |Wat staat er precies op de afbeelding?= Een satelietfoto van Den Helder |Waar heb je de afbeelding vandaan?= [http://worldwind.arc.nasa.gov/ NASA worldwind] |Schrijf de complete link van de vindplaats op=[http://commons.wikimedia.org/w/
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Dit bestand wordt op de volgende 4 pagina's gebruikt:

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Bestand:Den_Helder_sateliet.jpg&oldid=46261"