Help mee! Maak een account of meld je aan.
In februari staat WikiKids in het teken van Turkije! Doe jij ook mee?
Stem nu op: Kolmarden Zoo

Bestand:Appel fuij.jpg

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Appel_fuij.jpg(640 × 430 pixels, bestandsgrootte: 57 kB, MIME-type: image/jpeg)
Naam

Appel fuij.jpg

Beschrijving

Fuij appel

Bron

Website van Agricultural Research Service

Volledige link

http://www.ars.usda.gov/is/graphics/photos/apr97/k7602-2.htm

Auteur

Agricultural Research Service

Toestemming?

Ja

Licentie

PD-USGov


Publiek Domein icoon
United States seal

Publiek domein

Dit bestand (afbeelding, tekening, geluidsfragment, video) is vrijgegeven in het publiek domein, omdat het gemaakt is door een ambtenaar van de Amerikaanse federale overheid tijdens de uitoefening van zijn dienst. Volgens de United States Code, Titel 17, Hoofdstuk 1, Sectie 105 is dit bestand daarmee een werk van de Amerikaanse federale overheid en valt deze daarom in het Publiek Domein.

Je mag het werk gebruiken, veranderen en verspreiden voor alle mogelijke doeleinden. Er zijn hier geen voorwaarden aan verbonden, tenzij dit volgens de geldende wet niet mogelijk is. In dit geval moet aan de voorwaarden in de wet worden voldaan.

Nota bene: Het bovenstaande is alleen van toepassing op werken van de federale overheid of een van haar onderdelen, en niet op werken van een afzonderlijk(e) Staat, Territorium, Commonwealth, County, Gemeente, of enig andere bestuurlijke eenheid. Deze sjabloon is ook niet van toepassing op ontwerpen voor postzegels, door de United States Postal Service openbaar gemaakt sinds 1978. Zie Art. 206.02(b) van "Compendium II: Copyright Office Practices" (Engelstalig).

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie30 mrt 2007 16:13Miniatuurafbeelding voor de versie van 30 mrt 2007 om 16:13640 × 430 (57 kB)DeMoor (overleg | bijdragen)Appel fruit gezond Source: http://www.ars.usda.gov/is/graphics/photos/apr97/k7602-2.htm This image is in the public domain because it contains materials that originally came from the Agricultural Research Service, the research agency of the United
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt:

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Bestand:Appel_fuij.jpg&oldid=262962"