Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Olympic rings without rims.svg WikiKids wenst de sporters op de Olympische Winterspelen 2022 in Beijing veel succes! Olympic rings without rims.svg

Armin van Buuren

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
dj Armin van Buuren

Armin van Buuren is een Nederlandse dj, die vijfmaal uitgeroepen is tot beste dj van de wereld. Armin is door prinses (toen nog koningin) Beatrix der Nederlanden tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau benoemd. Zijn bijnamen (pseudoniemen) zijn: Armin, Darkstar, E=mc², El Guitaro, Gaia, Gimmick, Hyperdrive Inc., Perpetuous Dreamer, Problem Boy, Rising Star, The Shoeshine Factory en Mister White. Armin van Buuren is geboren in Leiden op 25 december 1976.


Armin van Buuren heeft al heel wat hits geschreven waardoor hij beroemd is geworden. Van al zijn hits is op dit moment het nummer: 'This Is What It Feels Like' de meest geluisterde hit van Armin van Buuren. Armin van Buuren gaat de hele wereld door en geeft op veel verschillende plaatsen een concert en is aanwezig bij festivallen.

Accessories-text-editor.svg
Dit artikel is een beginnetje. Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om dit artikel aan te vullen.

Meer informatie over dit onderwerp vind je hier:
Tekst: WikipediaGoogle
Afbeeldingen: Wikimedia Commons (oud)• WikiKids Beeldbank
Clipjes: SchoolTV BeeldbankYouTube

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Armin_van_Buuren&oldid=701504"