Overleg gebruiker:Stef 1999

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Vanaf dinsdag 23 augustus minder actief vanwege school (en andere dingen)

Regels

Dit zijn mijn regels voor mijn overlegpagina:

  • Geen vandalisme; dit verwijder ik direct
  • Niet schelden; ook dit verwijder ik
  • Wees nooit bang om vragen te stellen! Face-wink.svg
  • Het kan zijn dat ik niet in één keer reageer, wees dan wel geduldig; ik beantwoord vanzelf wel je vraag
WikiBanner-1.gif
Laatste bericht gelezen
Gebruikerspagina Overlegpagina Archief OP Galerij Sterren Vakantie Kladblok Wegschildjes Verkeersborden Zandbak Overige Mijlpalen
  • Let op: Ik heb ook regels voor mijn overleg; zie hier.
  • Nieuw bericht? klik hier
  • Klik hier om naar mijn archief te gaan

Vandalsime

Hoi Stef! Wat leuk dat je weer actief bent. Ik zag alleen dat je een aantal keer ernstig vandalisme niet had teruggedraaid en gebruikers niet had geblokkeerd terwijl je wel actief was geweest met artikelen. Je bent nog steeds moderator, dus het is je taak om zodra je actief bent op WikiKids, vandalisme te verwijderen en vandalen te blokkeren en daarna pas aan het andere werk te gaan. Alles goed verder? Groetjes, :) apoo overleg - moderator 11 mei 2017 19:08 (CEST)

Jazeker Apoo, ik ben inderdaad weer bezig met een "comeback" Face-grin.svg. Ik moet wel zeggen dat ik nu niet 24/7 de tijd heb om dit soort vandalisme in de gaten te houden, maar binnenkort ga ik mij hier weer meer op richten als ik het minder druk heb Face-wink.svg Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG · Mod. » 11 mei 2017 19:40 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "http://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Stef_1999&oldid=479111"