Overleg gebruiker: Mike1023

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken

Overlegpagina Mike1023
Van Gogh Twelve Sunflowers.jpg

Introductie:
Welkom op mijn overlegpagina. Hier kun je vragen aan mij stellen, tips geven of andere dingen bespreken. Ik probeer zo snel mogelijk antwoord te geven. Klik bovenaan de pagina op het knopje nieuw bericht en tik hier de titel en de inhoud van je bericht in. Klik op opslaan en hij staat er. Om het netjes te houden. Vraag ik je om je aan de naast staande regels te houden. Zo houden we het overleg gezellig en netjes. Verder vraag ik helemaal niks van je op de overlegpagina. Ik wil alleen dat als je een vraag hebt, deze dan ook stelt.

Thüss

P.S. I'm able to answer questions in English.

Regels:
Hieronder vindt je een paar overleg regels:

  • Wees altijd vriendelijk en blijf netjes.
  • Gebruik s.v.p. de spellingregels.
  • Pleeg geen Vandalisme (dit is tevens op de hele wiki verboden)
  • Deze enige twee dingen die ik moet zijn de regels opvolgen en belasting betalen vanaf mijn 18de. Voor de rest niks.
  • Zet berichten onderaan de pagina.
  • Maak niet steeds een nieuw kopje als het over hetzelfde onderwerp gaat.
  • Onderteken je bericht met ~~~~!

Het overlegpagina-archief

Gebruiker:Jufjanet

Hallo Mike, ik moet nog even inkomen in het wereldje van Wikikids en dat is duidelijk. Toen ik jufjanet had verwelkomt kwam dit perongeluk op haar gb ipv haar op zou je haar gb willen verwijderen, want nu heb ik hem per ongeluk aangemaakt. Bedankt. Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 26 okt 2016 17:56 (CEST)

Hoe druk een mens het wel niet kan hebben. Is geregeld, overkomt mij ook vaak ;-). Dank voor het melden. Mike1023 - Overleg - Mod. 2 nov 2016 15:13 (CET)

Ringstaartmaki

Beste, waarom is er Gebruiker: voor Ringstaartmaki bij de titel? Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 3 nov 2016 20:26 (CET)

Bij titelwijzigingen en vandalisme terugdraaien moet de bewerkingsgeschiedenis meeverhuizen naar de nieuwe titel. Echter heb ik geen bevoegdheid om artikelen in de gebruikersnaamruimte naar de hoofdnaamruimte van naam te wijzigen. Daarom heb ik aan Gerard gevraagd dit te doen. Ik zal erop toe zien. Het zit in de pijplijn. Ik hoop je vraag te hebben beantwoord. Mike1023 - Overleg - Mod. 3 nov 2016 20:53 (CET)
Je hebt mijn vraag natuurlijk goed beantwoord. Fijne avond nog! Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 3 nov 2016 20:54 (CET)

Portaal:Wetenschap

Hey Mike, ik zie dat bij jou projecten al staat dat je later wilt beginnen aan het Portaal:Wetenschap. ik heb dit helaas veel te laat opgemerkt en ben hiermee bezig. Als je wilt mag je helpen Face-wink.svg. hier. Mvg, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 3 nov 2016 21:49 (CET)

Geeft niet. Ik heb ze niet geclaimd. Maar goed. Ik zal kijken of ik nog wat kan toevoegen. Ik had zelf het idee om de exacte wetenschappen te benadrukken op het portaal, maar ik vindt jouw idee eigenlijk leuker. Misschien nog wat takken van de wetenschap, wetenschappers en nog de links naar de wetenschappelijke subportalen. Veel succes! Het ziet er al goed uit. Mike1023 - Overleg - Mod. 4 nov 2016 10:53 (CET)
Bedankt, ik moet nog even nakijken want het is niet helemaal klaar. Grtjes, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 4 nov 2016 12:01 (CET)

Even zomaar een sterretje

Working Man's Barnstar Hires.png

Over mijn activiteit op WikiKids valt veel te zeggen, maar over die van jou niet: je bent heel hard bezig hier. Op dit moment ben je toch één van de zeer weinigen die echt actief meedoet. Opschonen, vandalisme verwijderen, en allerlei andere taken. Helaas heb ik het nu aardig druk, en de tijd die ik wel vrij kan besteden gaat dan ook naar andere projecten nu (alhoewel ik toch even wat meer moet doen hier). Maar je werk wordt echt wel gezien, en ik waardeer het heel erg wat je doet! Southparkfan 4 nov 2016 22:39 (CET)

Heel erg bedankt! Begin 2016 was het ook wel heel erg stil en ik ben blij dat er nu weer een hoop nieuwe gebruikers zijn bijgekomen. De hulp van deze gebruikers waardeer ik ook enorm. Ik snap best dat 4 havo (toch?) erg pittig is, van wat ik van mijn klasgenoten hoor. En vrije tijd is dan zeker belangrijk. Ik wens je dan ook veel succes en ik zie je natuurlijk graag op WikiKids. Mike1023 - Overleg - Mod. 5 nov 2016 10:24 (CET)
Ik sluit me volledig bij Southparkfan aan. En binnenkort zal ik ook weer hier actief proberen te zijn (dat zeg ik echt te vaak..). Btw: wat grappig dat je nu zo met die kruiden bezig bent! Het idee om kruiden te beschrijven zat ook al een tijdje in mijn hoofd, dus misschien zal ik je daar binnenkort mee kunnen helpen. Misschien is een infobox plant in de trant van infobox dier daarbij ook handig? Heb je trouwens zelf toevallig een kruidentuintje? Zelf heb ik er wel een, wij kopen nooit meer kruiden bij de supermarkt. :) Maar ik dwaal af. In ieder geval: gefeliciteerd met je ster! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 5 nov 2016 13:44 (CET)
Ja, toevallig wel. Ik heb een volkstuin met een verhoogde bak met kruiden erin. Het begon met een rozemarijnstruik (een van de mooiste planten), maar die werk iets te groot van z'n pot. Ik hou van aparte dingen, daarvoor ben ik ook op hele tuinvereniging de enige met een wilde perzikenboom. Ik gebruik de kruiden ook, maar geef de meeste afgeknipt en gedroogd aan familieleden. Ik heb rozemarijn, bieslook, tijm, lavendel, kerrie, stevia, camille, wilde knoflook, Marokkaanse munt en citroenmelisse (ik hou echt van thee). Ik wil daarnaast ook nog een hoop sierplanten en eetbare planten op WikiKids beschreven hebben. Ik zie een infobox alleen niet zo erg zitten, aangezien ik alleen een afbeelding eigenlijk wel voldoende vind. Ik denk niet dat een infobox meerwaarde heeft. Nu we toch van het onderwerp afdwalen, welke kruiden heb jij allemaal? Mike1023 - Overleg - Mod. 5 nov 2016 14:03 (CET)
Gefeliciteerd met deze welverdiende ster Mike. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 5 nov 2016 14:52 (CET)
Sluit ik me bij aan! Gerard Dummer_overleg moderator Wikipop.PNG 5 nov 2016 22:53 (CET)
Klinkt als een mooi kruidentuintje! In mijn kruidentuintje staan citroentijm (2x), rozemarijn (3x), tijm (4x), peterselie (3x), munt (4x), oregano (5x) en bieslook (2x). Verspreid door de rest van de tuin staan nog druivenstokken (~20), 1 dille die het maar net heeft gehaald, 6 oude lavendel, 3 bieslook en nog 3 appelboompjes. En twee grote esdoorns, maar daar kan je niks van eten ^. Over de infobox: prima. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 6 nov 2016 09:58 (CET)
Als ik het zo hoor, kun je voorlopig vooruit. Ik heb ook nog een wilde perzikenboom, appelboom, hazelaar, kersenboom (beetje last van bladluis), kruisbessenstruik, aalbessenstruik, rozenbottelstruik (I guess), twee bramenstruiken, laurier (staat momenteel binnen) en per seizoen nog wat tomaat en paprika. Ik had twee jaar geleden ook een druivenstruik, maar na het vervangen van de broeikas moest die helaas weg. Sowieso komt er nog Oost-Indische kers en een nieuwe druivenstruik bij. Het is voornamelijk siertuin met vroeger een stuk meer fruitbomen (o.a. een vijgenboom). Maar goed, ik hoop dat de appels en druiven smaken. Mike1023 - Overleg - Mod. 6 nov 2016 10:11 (CET)

BobbyJohnDB

Hey Mike, zou je misschien de bijdragen van BobbyJohnDB controleren van vandaag. Ik word hier niet echt blij van als ik eerlijk ben. Alvast bedankt, veel succes! Mvg, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 6 nov 2016 14:11 (CET)

Voorlopig heb ik een afkoelblokkade voor de rest van de dag ingesteld. Ik vind het zelf erg vreemd, aangezien Bobby normaal een hele goede gebruiker is. Weliswaar is hij op Wikipedia geblokkeerd, echter noem ik Wikipedia ook niet echt "de wiki waar ze goed met mensen kunnen omgaan" vooral niet met kinderen. Ik wacht het even af. Mike1023 - Overleg - Mod. 6 nov 2016 15:31 (CET)

BobbyJohnDB

Beste, ik wil mij verontschuldigen van dat onbeschofte bericht van mij. Mij is alles goed maar toch een excuus. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 6 nov 2016 17:31 (CET)

ABN is niet mijn sterkste punt, dus ik interpreteer de tweede zin als een waarschuwing (?). Oké het bericht kon iets beter, maar ja je bent pas een maand actief, dus fouten gebeuren. Om daarvoor een blokkade uit te voeren is een beetje overdreven, en haten al helemaal. Mike1023 - Overleg - Mod. 6 nov 2016 17:36 (CET)

Sierra Nevada

Mooi artikel, Sierra Nevada. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 12 nov 2016 21:00 (CET)

Ter info

Hoi,

ik weet niet wat jullie beleid is betreffende sokpoppen, maar het is misschien interessant om te weten. Op wikipedia is Aspiringshortlot (hier Gebruiker:Aspiringshortlot) geblokkeerd. Volgens een checkuseronderzoek (wel per mail, dus niet openbaar, maar ik geloof MM en de CU's op hun woord) bleek het namelijk een sokpop te zijn van Gebruiker:BobbyDeBot die al eerder geblokkeerd was voor sokpopmisbruik. Ik vind het eigenlijk jammer aangezien hij best wel een prettige collega was. Zijn coach is ook op de hoogte gesteld. Hier bestaan die accounts geloof ik ook onder de namen Gebruiker:BobbyJohnDB en Gebruiker:Aspiringshortlot. Ik weet natuurlijk niet zeker of het dezelfde personen (op wikipedia wel) zijn en zelfs al is het zo, dan weet ik niet of dat hier een probleem is (ik ken het beleid hier niet). Op Overleg gebruiker:BobbyJohnDB zie ik echter dat hij vandalisme pleegt en dat Aspiringshortlot hem daarop aanspreekt. Indien het dezelfde persoon is, dan lijkt me dat ongewenst gedrag. Dit bericht heeft niet als bedoeling om hem hier ook te blokkeren. Ik weet namelijk dat de begeleiding van nieuwe gebruikers op wikipedia niet zo goed is en zeker niet voor kinderen. Bij sokpopmisbruik krijg je ook maar een 1x een nieuwe kans en daarna nooit meer. Ik meld het echter wel zodat je op de hoogte bent en mogelijk maatregelen kunt nemen. Een prettige dag verder.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vraagje? 17 nov 2016 15:03 (CET)

Dag TheDragonhunter, dank voor je bericht! Gerard Dummer_overleg moderator Wikipop.PNG 17 nov 2016 16:16 (CET)
Beste ik zie dat jullie het weer over mij hebben. In MM geloof ik niets van, ik kan zelfs mijn adres in Leiden zeggen. Maar aangezien ik alleen in Lommel bewerk is dat niet mogelijk. Groeten. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 17 nov 2016 16:22 (CET)
Stel dat je mij aanziet als sokpop, dan doet u maar wat u wilt. Wel triestig als je mij als sokpop aanziet, en ik mijn carrière op WikiKids, en Wikipedia voor ALTIJD moet beëindigen. En nee, in Leiden kan ik niet bewerken. Ik heb namelijk geen computer in Leiden. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 17 nov 2016 16:26 (CET)
Hoe komt het dan dat jij zo vaak in Lommel bent? Het ligt nou niet naast de deur. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 17 nov 2016 17:42 (CET)
Winter-vakantie-huisje. :p Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 17 nov 2016 17:53 (CET)
@Dragonhunter: eerlijk gezegd snap ik dat je je twijfels trekt bij deze gebruiker en ik ben ook blij hiervan op de hoogte gesteld te wezen. Ik weet alleen niet zo goed hoe ik dit ga aanpakken. Aan de ene kant zie ik een hardwerkende gebruiker die ontzettend veel doet aan WikiKids. Een pracht van een vrijwilliger dus. Aan de andere kant heb ik, net als Vvik, ergens wel een stemmetje in mijn hoofd die zegt dat Bobby en Aspiringshortlot dezelfde gebruiker zijn. Ansich niet erg, maar dan is er wel in dit geval sprake van misbruik en ben ik genoodzaakt dat uit te zoeken. Dus dat staat vast en zal ik ook overleg plegen voor een oplossing. Ik heb op Wikipedia de overlegpagina vab Bobby gelezen en zie inderdaad dat jullie een andere manier van aanpak hebben. Graag zou ik ook op Wikipedia willen helpen om deze aanpak, met de nadruk op minderjarige gebruikers, te verbeteren. Ik zie echt dat het met de beste bedoeling is gedaan, maar er zijn wat "verbeterpuntjes". Danke für die nachrichten und ein schöne Aband. Thüss. Mike1023 - Overleg - Mod.
Dag allen, laten we gebruikers beoordelen op hun bijdragen. Als daar iets mis mee is dan kunnen we daar iemand op aanspreken. Tot die tijd zou ik willen voorstellen dat niemand geblokkeerd wordt. Gerard Dummer_overleg moderator Wikipop.PNG 17 nov 2016 23:15 (CET)
Akkoord met Gerard, laten we gewoon denken dat ik 24 "goeie" artikelen heb aangemaakt voor WikiKids. Als je toch een onderzoek wilt starten kun je dat gerust doen. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 18 nov 2016 17:12 (CET)
@Gerard: Aangezien je al een aanpak hebt seponeer ik het onderzoek. Ik neem aan dat hiermee deze discussie is afgerond. Mike1023 - Overleg - Mod. 18 nov 2016 21:53 (CET)
Discussie voor nu afgerond. Gerard Dummer_overleg moderator Wikipop.PNG 18 nov 2016 22:35 (CET)
Ik heb daarnet een CU uitgevoerd en Aspiringshortlot en BobbyJohn zijn inderdaad dezelfde personen (ze hebben tenminste wel hetzelfde IP adres). Wouter15 overleg. 19 nov 2016 19:51 (CET)
Dat dacht ik wel. We wonen, nou de afstand tussen zijn huis en het vakantiehuisjes is maar 30 meter vandaar. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 19 nov 2016 21:12 (CET)
Het voordeel van de twijfel, als er geen vandalisme meer wordt gepleegd vindt ik het best. Mike1023 - Overleg - Mod. 19 nov 2016 22:14 (CET)
Na mijn CheckUser onderzoek is gebleken dat Aspiringshortlot helaas door is gegaan met vandaliseren via sokpoppen. Meer info. Ik heb daarom een blokkade uitgedeeld. Ik hoop jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd. :) apoo overleg - moderator 7 dec 2016 22:23 (CET)

Goed bezig!

Hey Mike, ik wou gewoon zeggen dat je goed bezig was met het aanmaken van artikelen! Mijn complimenten, heb het zelf ook een beetje druk met Kenia. Ben blij dat daar geschiedenis al af is, want dat was wel een beetje moeilijk om bronnen te zoeken. Mvg, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 19 nov 2016 23:23 (CET)

Uitzondering

Hey Mike, is er trouwens een uitzondering voor mij aan deelname voor de "moderatorverkiezingen". Of telt mijn email niet omdat ik niet een half jaar op WikiKids actief ben? Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 25 nov 2016 22:34 (CET)

Ik kan helaas niets zeggen over de stemprocedure. Wel dat we rekening houden met dat je geen zes maanden actief bent, maar onduidelijk is wat daar uitkomt. Mike1023 - Overleg - Mod. 26 nov 2016 08:14 (CET)
Oké, bedankt voor het laten weten Mike. Jammer als ik niet mag deelnemen. Veel succes, en een fijne dag natuurlijk! Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 26 nov 2016 11:26 (CET)

Biologiester

Omdat je zoveel artikelen over planten hebt geschreven Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 26 nov 2016 17:11 (CET)

deze verdien je omdat je veel mooie artikelen over planten heb geschreven Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 26 nov 2016 17:11 (CET)

Bedankt. Grappig genoeg ben ik ooit begonnen met biologie-artikelen (taxonomie om precies te zijn). De rest is er later bijgekomen. Ik ben vrij vereerd om de eerste te zijn die de ster heeft ontvangen. Mike1023 - Overleg - Mod. 26 nov 2016 19:55 (CET)

Hai :)

Na weer een drukke periode op school ben ik maar even gaan klagen bij mijn mentor over de vele so's, tjonge jonge. Nu waren er al meer klachten en zullen er minder so's komen :). Wanneer gaat het AwardMuseum open? Ik heb me trouwens ook als mod aangemeld. Ik ga ff kijken of ik vandaag nog aan Moord op Pim Fortuyn kan werken. Groetjes, Wiki7!Wiki7 (overleg) Mail mij! mod 27 nov 2016 11:49 (CET)

Kein Panik. Leuk je weer te zien. Geloof me, ik weet wat het is. Vorige periode had ik alle toetsen van 7 vakken + presentatie is twee weken en daarnaast nog drie dagen in de week werken. Wonder boven wonder allemaal boven de 7. Ik ben zo blij dat ik nu maar twee toetsen per week heb. Ik denk dat Wouter je aanmelding zal doorsturen vandaag of morgen en dan gaan we in de loop van de week er over discuseren. Voor het AwardMuseum heb ik helaas nog geen tijd gehad. Ik hoop het nog deze maand en anders begin volgende maand te kunnen openen. Ik weet niet of je nog iets wilde toevoegen aan je ontwerp. Ik ben al wel begonnen met de plannen goed te laten keuren. Dat scheelt. Mike1023 - Overleg - Mod. 27 nov 2016 14:31 (CET)
Hallo Mike, het ontwerp is af. Op welke manier zou ik nog kunnen helpen bij het AwardMuseum? --Wiki7!Wiki7 (overleg) Mail mij! mod 30 nov 2016 19:49 (CET)
Heel erg bedankt ten eersten. Ik denk niet dat je nog iets kan doen. We hoeven alleen nog een aantal regels door de Boomhut heen te krijgen en kijken naar de artikelen die nu een award hebben. Hiervoor hebben we echter iedereen nodig, dus wacht ik even tot na de uitslag van de moderatorverkiezingen. Thüss, Mike1023 - Overleg - Mod. 1 dec 2016 21:17 (CET)

Uitslag

Hi Mike! Had je al een idee wanneer we ongeveer de uitslag van de moderatorverkiezingen kunnen verwachten? Groet, :) apoo overleg - moderator 2 dec 2016 23:05 (CET)

Een groot gedeelte heeft al gestemd. We wachten momenteel op 1 stem. Stef wilde het Boomhut bekend maken. Ik denk dat alles van het weekend gaat gebeuren. Mike1023 - Overleg - Mod. 2 dec 2016 23:07 (CET)

Status


Ken je deze video (i.v.m. met je quote van Einstein) :) --Wiki7!Wiki7 (overleg) Mail mij! mod 7 dec 2016 21:02 (CET)

Sitenotice

Hallo Mike1023, er moeten nog flink wat artikels worden geschreven over de verkiezingen. Ik ben bang dat het misschien niet afkomt voor de verkiezingen, omdat december-januari voor (bijna) iedereen drukke maanden zijn. Daarom heb ik een sitenotice geplaatst Face-smile.svg Groetjes, Wiki7!Wiki7 (overleg) Mail mij! mod 8 dec 2016 20:27 (CET)

Ich weiße. Heel erg bedankt. Ik ga ook proberen in de kerstvakantie zoveel mogelijk artikelen te maken. Echter is alle hulp daarbij welkom. Ik heb het momenteel verschrikkelijk druk. Mike1023 - Overleg - Mod. 8 dec 2016 20:52 (CET)

Mooie artikelen

Complimenten voor je artikelen de laatste tijd. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 16 dec 2016 22:13 (CET)

Dank je. Ik wil nog het een en ander afronden. Sowieso nog de attracties van de Efteling en de Amerikaanse presidenten. Mike1023 - Overleg - Mod. 16 dec 2016 22:30 (CET)
Ik vind het een mooi idee, presidenten vanwege de presidentsverkiezingen. Efteling wordt regelmatig opgezocht etc. Gr. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 16 dec 2016 22:43 (CET)
Dat zeker. Tevens bestaat de Efteling in 2017 65 jaar en ik wil een speciaal moment van maken. Mike1023 - Overleg - Mod. 16 dec 2016 22:59 (CET)
Goed idee! Succes ermee! Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 17 dec 2016 13:04 (CET)

Fijne Kerst & Een Gelukkig Nieuwjaar!

Santa Claus BMW 01.jpg
Fijne Kerst & Een gelukkig 2017!
Het is al bijna 2017!!! Dit jaar registreerde ik mij op WikiKids, en ik werd eind dit jaar tot moderator benoemd! Met een (klein) team gebruikers hebben we flink wat artikelen geschreven!
Volgend jaar zijn de verkiezingen weer (spannend...) en gebeurt er natuurlijk nog veel meer (zoals ieder jaar Face-smile.svg)
Even over het ozo mooie WikiKids: dit jaar begon het team van actieve gebruikers klein , maar inmiddels is het al beter. WikiKids is qua edits per dag zeker niet op zijn hoogtepunt, maar we moeten ook niet depressief worden! Laten we volgend jaar weer gaan knallen hier!!
Maak er een leuk nieuwjaar van, koop geen illegaal vuurwerk en wees aardig voor de medemens.

Wiki7!Wiki7 (overleg) Mail mij! mod 18 dec 2016 14:24 (CET)

oorspronkelijk ontwerp door Vviktorie!!


Heel erg bedankt voor je kaartje. Ik ben het zeker met je gedachte eens. Volgend jaar zal het hopelijk beter gaan en ik hoop dat de DoeActiviteit daarbij zal helpen. Thüss, Mike1023 - Overleg - Mod. 18 dec 2016 14:35 (CET)

Vrolijk kerstfeestChristmas tree (detail) (11392553123).jpg


Prettige Feestdagen!


Hallo Mike1023,

2016 was een jaar met pech en geluk. Aanslagen; Brussel, Nice, Orlando, München, Normandië, Turkije enzovoort. De Brexit, het vertrek van David Cameron, Matteo Renzi. Bijzondere, prachtige mensen zijn overleden o.a. Prince of de Nederlandse voetballer; Johan Cruijff. Donald Trump is onverwacht president geworden. Maar ook is er veel positief gebeurd. IS is bijna verdreven uit Syrië en Irak. Nederland heeft goed veel medailles verdient bij de Olympische Zomerspelen 2016. België heeft de halve finale bereikt bij het EK 2016. De Nederlandse handbalsters hebben de finale bereikt bij het WK handbal. Vrede tussen FARC en Colombia. Enzovoort, maar natuurlijk wens ik jou ook iets positief:
Ik wens je hele fijne kerstdagen en een heel goed en gezond 2016!

Hartelijke kerstgroeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 18 dec 2016 15:30 (CET)Leuk kaartje en jij ook fijne feestdagen. Mike1023 - Overleg - Mod. 18 dec 2016 15:51 (CET)

Aanpassing

Hey,

Je hebt "I'm also active at the English Vikidia en at the French, Italian and Spanish Vikidia with making interwiki's." op je gebruikerspagina staan. De 'en' moet 'and' zijn :p Kalta~ 18 dec 2016 15:31 (CET)

Wow. And at this moment my Englisch sounds a bit like Dunglish. Thank you for making it clear. Have a nice day! Mike1023 - Overleg - Mod. 18 dec 2016 15:33 (CET)

Fijne feestdagen!


Wraxall 2012 MMB 68.jpgFijne Feestdagen!


Hallo Mike1023,

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig 2017!

Hartelijke kerstgroeten,

Wouter15 overleg. 24 dec 2016 19:31 (CET)artikel verwijderen

het artikel Rio de Janeiro (stad) zou eigenlijk verwijderd moeten worden, ik wou het aanmaken maar het niet door dat het al bestond Felinehoifan (overleg) 5 jan 2017 11:50 (CET)

Ik heb het artikel verwijderd. Helaas stond je verzamelde informatie al in Rio de Janeiro. We hadden het namelijk ter gelegenheid van de Olympische Spelen vorig jaar uitgebreid. Ik mag wel zeggen dat het er goed uitzag. Als je iets beter wilt opletten of een artikel al bestaat, want het is hartstikke zonde van de tijd en het werk wat je er hebt ingestopt. Mocht je nog iets weten over Rio, kun je dat natuurlijk toevoegen op Rio de Janeiro. Groetjes, Mike1023 - Overleg - Mod. 5 jan 2017 15:05 (CET)

Bedankt, ik zoek een grote stad/land waar nog geen artikel over bestaat. Felinehoifan (overleg) 5 jan 2017 15:52 (CET)

Southampton (of Southampton (Verenigd Koninkrijk)) heeft nog geen artikel. De Wikischim (overleg) 5 jan 2017 16:53 (CET)

Dan zal ik daar eens aan gaan beginnen, bedankt Felinehoifan (overleg) 5 jan 2017 17:48 (CET)

Mooie serie artikelen

Dag Mike1023,

Mooie serie artikelen over de Deltawerken! Top gedaan! Gerard Dummer_overleg moderator Wikipop.PNG 5 jan 2017 23:35 (CET)

Dank je. Waterbouwkunde vind ik erg interessant. Ik ga de komende tijd proberen om ook meteem de meren aan te pakken en natuurlijk de Zeeuwse gemeenten. Mike1023 - Overleg - Mod. 6 jan 2017 09:21 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "http://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Mike1023&oldid=470519"