Gebruiker:Vviktorie!!

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Deze gebruiker is moderator.


Welkom op mijn gebruikerspagina!


Male.svg
Deze gebruiker is een man<
Deze gebruiker is linkshandigFlag of the Netherlands.svg
Deze gebruiker is NederlandsFlag Zuid-Holland.svg
Deze gebruiker woont in Zuid-Holland.Flag of Scheveningen.svg
Deze gebruiker woont op Scheveningen.Cancer.svg
Het sterrenbeeld van deze gebruiker is KreeftMOD
Deze gebruiker is moderatorJacques-Louis David 007.jpg
Deze gebruiker is volgens Mikes geschiedenistest de grootste historicus van 2014Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal


en-2
This user is able to contribute with an intermediate level of English.


fr-1
Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.


de-1
Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.


la-1
Hic usor simplici latinate contribuere potest.


Hoi! Welkom op mijn gebruikerspagina! Ik ben Vviktorie!!, moderator op WikiKids en al 5 jaar, 6 maanden en 15 dagen actief op WikiKids. Zelf ben ik 14 jaar, 6 maanden en 21 dagen oud en zit ik in de derde klas van het gymnasium. Overleggen met mij kan op m'n overlegpagina of als het persoonlijk is kan je me e-mailen. Meer over mij kan je hieronder lezen.

Persoonlijk
Ik woon op Scheveningen en dat bevalt me erg goed. Lekker zon en zee. Verder zit ik op tennis, hockey en speel ik piano. Leuke vakken op school vind ik biologie, Frans en Latijn. Ik hou ook erg van sporten, buiten zijn, fotograferen en fietsen (zowel wielrennen als normaal fietsen). Soms ben ik online op IRC.
Ik spreek Nederlands als moedertaal en redelijk Engels. Ik kan me goed verstaanbaar maken in het Frans en in het Duits (bij voorkeur Frans). Omdat ik op het gymnasium zit, leer ik Latijn en Grieks. Hierdoor begrijp ik de moderne Romaanse talen als ik ze lees vrij goed. Ook geschreven Nieuwgrieks kan ik enigszins volgen, verstaan niet.

Wat ik doe
Artikelen schrijven vind ik echt heel leuk, hoewel ik vaak door school en hobby's te weinig tijd heb voor schrijven. Ik ben moderator en bestrijd daarom vandalisme en verbeter nieuw aangemaakte artikelen. Ik ben ook aanwezig op de Franse en Engelse Vikidia, op de Engelse ben ik ook "patroller", wat inhoudt dat ik artikelen controleer. Ik vind het persoonlijk een beetje jammer dat WikiKids niet volledig onderdeel van Vikidia is, maar het is niet anders. Op WikiKids schrijf ik vooral over geschiedenis, landen en steden. Kijk op mijn todo-lijst voor mijn huidige bezigheden (vooral landen van Europa en de VN, twee hele belangrijke onderwerpen). Ik doe mee aan een aantal portalen, waar ik soms te weinig aan doe. Maar goed, dit zijn de portalen waaraan ik meedoe: Portaal:Oostenrijk (zelf begonnen), Portaal:Geschiedenis, Portaal:Muziek, Portaal:Godsdienst (zelf begonnen), Portaal:Portaaloverzicht, Project:Griekenland (afgerond) en Project:Krim (afgerond) Persoonlijk vind ik de volgende artikelen mijn mooiste artikelen:

  1. Cyprus, niet mijn langste of met de meeste informatie, maar de bronnen en plaatjes kostten moeite en ik heb echt wat van mezelf in het artikel kunnen zetten
  2. Griekenland,
  3. Rooms-Katholieke Kerk, een van de langste artikelen op WikiKids
  4. Lodewijk XVI van Frankrijk, niet alleen een interessant leven, maar ook het hoogtepunt van m'n artikelenreeks over de Franse koningen
  5. Salzburg, niet een van de mooiste, maar wel een stukje nostalgie

Help ook mee!
Wil je zelf gaan schrijven? Dan kan ik je helpen. Tips voor een mooi artikel vind je op het Portaal:Kids en het Hulp-portaal. Bedenk een mooi onderwerp waarover je kan schrijven. Heb je geen inspiratie? Dan kan je hier, hier of hier kijken, Weet je al over welk onderwerp je wilt schrijven (bijvoorbeeld geschiedenis), maar weet je niet precies wat (welke oorlog bijvoorbeeld)? Dan kan je bij de portalen kijken. Hier vind je een overzichtje van portalen. Als je weet wat je wilt schrijven, typ dan hieronder je onderwerp in en maak het artikel aan! Veel succes!

 

Cadeautjes

Links
Mijn kladblok

Sterren

Bloemen


Sandro Botticelli 069.jpg
Portret van een jonge vrouw - Sandro Botticelli


Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "http://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Vviktorie!!&oldid=455560"